Всеукраїнське заняття доброти на тему: «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин»

/Files/images/den/tavrini_010319/DSCN0320.JPG

Всеукраїнське заняття доброти на тему: «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин»

1 березня 2019 року внашому закладі булопроведено Всеукраїнське заняття доброти на тему: «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин» (лист МОН України від 28.01.2019 № 2.4-312 «Про проведення Всеукраїнського заняття доброти «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин»).

Педагоги всіх вікових груп організували та провели цікаві авторські тематичні заняття: «Тварини – наші друзі», «Котик Мурчик – наш голубчик», «Мій Пушок – найкращий друг», «Котик, котик – м’якенький животик», «У світі бракує доброти – бо є безпритульні собаки й коти», «Ходить кішка тишком-нишком». В ході занять здійснювалась пропаганда гуманного ставлення до тварин, узагальнювались знання про життя домашніх улюбленців. З цікавістю дошкільнята гралися в екологічні ігри, брали участь у вікторинах, на яких відгадували загадки про пухнастих друзів, слухали оповідання про тварин, про їх радощі, прикрощі, пригоди і сподівання тощо.

Проведення таких занять однозначно розвиває пізнавальний інтерес дошкільників, уважність, пам’ять, уяву, кмітливість, логічне мислення та виховує в дітей гуманне та відповідальне ставлення до тварин, чуйність, доброту та милосердя.

/Files/images/den/tavrini_010319/DSCN0311.JPG /Files/images/den/tavrini_010319/DSCN0313.JPG

/Files/images/den/tavrini_010319/DSCN0318.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 424

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.