З Днем Збройних Сил України

Воїне, лицарю славний,
Ти зброю тримаєш в руках,
Щоб на нашу країну-державу
Злий не позарився ворог.

Будь мужній і достойний
Ти слави своїх батьків,
Відважний вкраїнський воїн,
Hащадок славних віків.

До Дня Збройних Сил України в Прилуках відбулася акція із збору допомоги бійцям в зоні проведення АТО. Ініціатором акції виступила ГО «Учасники АТО «ЩИТ».

Волонтери та учасники АТО побували в школах і дитсадках, розповіли дітям про військові будні українських захисників.

Школярі, дошкільнята, студенти, а також їхні батьки доклали зусиль, аби зробити по-справжньому святковий подарунок бійцям української армії. Діти малювали малюнки, студенти виготовляли потрібні для побуту військових речі, дорослі готували домашню випічку, купували солодощі, робили маринади та соління.

До акції долучилися Прилуцька міська дитяча бібліотека, професійний ліцей, гімназія №1, школи №2, №3, №6, №10, №12, №13, ДНЗ №9, ДНЗ КТ №11, дитсадок села Обичів, а також громада села Переволочна.

Як завжди, велику допомогу в зону АТО надав депутат Прилуцької міської ради Артем Рожко – м'ясо та м’ясні вироби Прилуцького м’ясокомбінату. Тютюнова компанія надала будматеріали, компанія Hell Energy Drink – енергетичний напій.

В переддень Дня Збройних Сил України вся допомога була доставлена на передову. Волонтер Руслан Ярошенко та учасник АТО Віктор Липка відвезли її на Донеччину, в село Луганське та Красногорівку.

Подарунки передали бійцям батальйонів «Київська Русь» та «Горинь», у складі якої служать двоє прилучан.

Розповідають, що особливо порадували хлопців листи, які їм написали діти та студенти. Читали їх увесь вечір, а потім написали відповіді та передали до Прилук.

Насправді святковим 6 грудня був обід бійців, зі смачною продукцією Прилуцького м’ясокомбінату та домашньою випічкою й соліннями.

/Files/images/patrotichne/ato2017/IMG_0055.JPG /Files/images/patrotichne/ato2017/IMG_0056.JPG

/Files/images/patrotichne/ato2017/IMG_0057.JPG /Files/images/patrotichne/ato2017/IMG_0058.JPG

/Files/images/patrotichne/ato2017/IMG_9894.JPG /Files/images/patrotichne/ato2017/IMG_9945.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 367

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.